TimoKärkkäinen On paljon harhaa...

Vain Sipilän ja Rinteen yläfemma puuttui - Keskustan ikiaikainen unelma toteutuu

  • Kuva:Turun Sanomat / Lehtikuva/ Antti Aimo-Koivisto
    Kuva:Turun Sanomat / Lehtikuva/ Antti Aimo-Koivisto

Vain Juha Sipilän ja Antti Rinteen yläfemma puuttui. Kunnon maakuntahallintoa pukkaa ja viittä ministeriä vapaassa pudotuksessa olevalle 12-13 prosentin puolueelle Keskustalle.

Sipilällä ja Keskustalla on nyt niin tiukka niskalenkki Antti Rinteestä ja SDP:stä, etteivät ne jätä käyttämättä tilaisuutta runnoa läpi Maalaisliitolta perimänsä unelma kunnon maakuntahallinnosta.

Eikä se tarkoita 18 sotealuetta, vaan 18 aluetta, joiden nimi on maakunta. Ja joilla on verotusoikeus. Ja jotka päättävät ainakin sosiaali- ja terveyspalveluista, työvoimapalveluista, elinkeinopolitiikasta ja pelastustoimesta.

Sosiaaliturvauudistuksesta tulee kiinnostava. Hallituksessa ovat nyt molemmat kovat perustulopuolueet Vihreät ja Vasemmistoliitto.

#iiroviinanenvaltiovarainministeriksi

Oho, tuli väärä kuva!

 

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

4Suosittele

4 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (1 kommentti)

Käyttäjän ReijoMatilainen kuva
Reijo Matilainen

Ei voi kuin hymyillä ja hattua nostaa tälle Keskustan ilmaveiville. Heihin oikein vedottiin, oikeasti siis heidän edessä ryömittiin että heidät saataisiin toteuttamaan kaikkien aikain tärkein tavoitteensa eli maakuntahallintohimmeli! On meille tulossa kertakaikkiaan loistava kölin alta vedetty pääministeri. Tässä voi tulla vielä jopa Kataistakin ikävä kun nämä miehet, naiset ym. oletetut hyppäävät maan asioita hoitamaan. Tämmöistä parodiaa kukaan ei voisi käsikirjoittaa, no ehkä pahkasian kirjoittajat sentään.

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset